Alligator safari och shopping

I dag var vi först på safari och var ute i Everglades där såg vi alligatorer, fåglar,fiskar och hade en guide som berättade om djurlivet och naturen där.
Sen öppnade sig hela himmelen så då blev det shopping på Dolphin Mall.
Hittade så mycket snyggt i dag. Kom hem till hotellet med 6 par skor..... Och lite presenter till mina snälla som som ställer upp hemma så jag kan ha semester! Nu är vi på club InterContinental och värmer upp inför kvällen på stan!


Miami

Nu är vi framme i Miami! Det var mycket trafik från key west i dag men vi stannade och åt en god lunch på vägen hem. Det är väldigt varmt och skönt här! Men tur att det finns ac i bilen så man inte blir överhettad!! Vi bor på ett riktigt fint hotell det är kul! Just nu sitter vi i klubbrummet så peter kan jobba lite och kolla sina mail! Här inne är det fria drinkar och mat! Så jag har det rätt trevligt ändå!


Snorklat

I dag har jag och Peter varit ute på en snorklings tur! Peter har gjort det många gånger men för mig så var det en ny upplevelse!
Hur härligt som helst!
Efter det så blev det en skaldjurs lunch så klart!


key West


Framme i Key West!

Fort Lauderdale, Florida, USA


Key West, FL, USAHar haft en underbar dag med Peter!
Här kommer lite bilder från dom här dagarna.

business är ju inte helt fel att resa i!!
Så klart hittade jag en polishäst på gatan!!!


Shopping

I dag har vi haft den stora shopping dagen på sawgrass mills det var hur stort som helst. Vi avslutade kvällen på hotellets pool bar. I morgon blir det biltur till key west.


Res bloggar

På tiden att uppdatera den här bloggen också. Har ju startat en till blogg där jag enbart skriver om händelser som är relaterade till hästarna och tävlingar.
Tänkte att den här bloggen skulle vara kvar som en mera privatblogg vad som händer på resor och så.
Nu är jag i Fort Lauderdale med peter där vi bor på ett hotell i Hollywood. I går Följde jag med peter på jobb där vi var hos en fotograf och fotade några av deras produkter till en katalog. På vägen hem hittade vi så klart en hästaffär där dom hade riktigt stort utbud av ridkläder och läder. Blev bra piké tröjor och ett par Ariat skor. Sen blev det mysig middag hemma hos en kollega till peter.


RSS 2.0